O nás

Jsme profesionální cateringová firma s 20 lety zkušeností. Přesvědčte se.

/ O nás

 

O nás

Jsme moderní cateringová společnost s tradicí od roku 1997. Náš zkušený tým v oblasti cateringu, cateringové výroby a event managementu je připraven společně s vámi detailně naplánovat a přesně zrealizovat vaše zadání.

Protože Férovost,

Jsme čestní, féroví, komunikativní, flexibilně reagujeme na vývoj a momentální potřeby, máme lidský osobní přístup. Velmi si zakládáme na tom, aby si klient ze spolupráce s námi odnášel jen ty nejlepší zkušenosti a pocity.

jsme kvalita,

Disponujeme kvalitní technickou a technologickou základnou, vozovým parkem a sítí smluvních partnerů pro komplexní zajištění i těch nejnáročnějších zadání našich klientů.

profi kdekoliv!

Z našich základen v Praze a Středočeském kraji obsloužíme celé území ČR a sousedních Evropských zemí.

01

Výrobna naší cateringové firmy byla uvedena do provozu v roce 1997 a neustále ji modernizujeme a upravujeme, aby splňovala požadavky a standardy pro cateringovou výrobu. A to jak po technologické stránce, abychom dokázali zákazníkům nabízet stále zajímavé a nové produkty, tak po kontrolní stránce. Na naši výrobu dohlíží Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Okresní hygienická stanice a Hygienická služba Ochranné služby Policie české republiky při dozoru na cateringových akcích, kterých se účastní vládní a ústavní činitelé.

02

Při kontrole výroby a kvality našich produktů je funkční program kontroly kritických bodů HACCP, pravidelné školení zaměstnanců a hygienickosanitační řád samozřejmostí, kterou není třeba ani zmiňovat. My se přesto snažíme, aby kvalita byla co nejvyšší. Proto před zaváděním nových pokrmů do našeho portfolia kontrolujeme bakteriální způsobilost v akreditovaných laboratořích Bureau Veritas Czech Republic.

03

Jednou z posledních technologií, které obohatily naši výrobu, je smoker alto shaam. Používá speciální proces výroby „měkkého tepla“, která výrazně rozšířila naše možnosti přípravy různých specialit, a tedy i portfolio našich produktů.

04

Tým spolupracovníků se snaží neustále vybrušovat další poznatky a širší vědomosti z oboru gastronomie a účastní se různých seminářů zaměřených na nové suroviny, trendy a technologie.

05

V nedávné době jsme absolvovali semináře molekulární kuchyně, stále populárnější vietnamské kuchyně, seminář na nové produkty firmy Michel Cluizel, jejíž skvělou čokoládu jsme zařadili do naší výroby, a v neposlední řadě také seminář na jeden z nejnovějších trendů gastronomie – vaření sous vide (vakuové vaření). To umožňuje podávat hostům velice šetrně upravené suroviny, které díky tomu zůstanou bohaté na látky, jež jsou pro náš organismus důležité a které při klasických tepelných úpravách více či méně znehodnocujeme.

Chcete ochutnat?

Chcete ochutnat?

Mám chuť zkusit vaše služby a vytvořit poptávku...

Vytvořit poptávku
Nahoru
Co hledáte na Proficatering.cz?